Heftige Event AS

Byen med flest utslagssteder av pizza per innbygger!

Med Rib safari fra Horten kan vi ta deg med på en historisk reise - vi guider dere gjennom hellige vannkilder, Norsk polarhistorie og mislykkede byggeprosjekter - og mye mer! 


  • 1-4 timer
  • Oppstart og levering etter deres ønske


Ta kontakt så tilpasser vi noe som passer deres dag!

RIB Horten

Bilde av rib hoppende i bølger bak Color Line ferge

60 min. Rib-safari - Rib Horten                                                   11 000,-

Eks 12% mva.

90 min. Rib-safari - Rib Horten                                                  14 000,-

Eks 12% mva.

120 min. Rib-safari - Rib Horten                                                 17 000,-

Eks 12% mva.

3 000,- per påfølgende halvtime.

1 500,- per påfølgende halvtime venting.

Noe av hva du kan få høre på RIB-tur fra Horten

Bare minutter unna Horten-sentrum finner vi spennende steder som Den Norske Løve og Løvøykapell. Førstnenvte står som symbolet på en, ikke helt velykket satsning der Horten skulle ta over som hovedbase for den Norske marine etter Stavern. Afære ble dessverre kort, og varte i bare 13 år. Den Norske Løve og Karljohansvern sin historie strekker seg tilbakle til 1818.


Løvøykapellet sin historie strekker seg tilbake til 1200-tallet, da kappelet med 10 meters lengde og  7 meters bredde ble satt opp i stein. Den bakenforliggende historien er unik og utrolig.


Tar vi turen litt lengre nord fra Horten, kommer vi til Langøya utenfor Holmestrand og Mølen. Langøya startet som et kalksteinsbrudd på midten av 1650-tallet. I senere tid er øya mer kjent for sin funksjon som avfallsdeponi av farlig uorgansik materiale. Mottaket ble opprettet i 1993, og deler av øya er nå åpent.

Mølen ligger nesten midt mellom Horten og Tofte og er et naturreservat. Kjent for opphetede krangler om båtplasser og en representat av Oslofjordbeltet.

Typisk RIB-tur fra Horten

13:00 - Oppmøte og sikkerhetsbreife


Før enhver tur vil vi informere om hva en ribtur innebærer og gi en sikkerhetsbreife. Før avreise vil vi sørge for at alle er riktig påkledd. Avhengig av forholdene kan dette være redningsvester, dresser, vindbriller, lue, balaclava og votter.13:15 - Avgang og turen har startet 


Etter typisk 15 minutter drar vi fra oppmøtested og turen har startet!Ribtur!


På turen vil vi by på fart og spenning i en kombinasjon av unik natur og historiefortelling. Det er også mulig å ha drikkestopp i båten eller i landstigning, kanskje med en matbit!14:30 - Ankomst destinasjon


Turen avsluttes til tiden med avkledning, farvell og gode minner!