Heftige Event AS
Bilde av Tønsberg Brygge, et perfekt utgangspunkt for RIB-tur!

Indrefileten av Norsk skjærgård i hjerte av ytre Oslofjord!

Rib fra Tønsberg er alltid en innetier! Med 90-minutters tur byr vi på Nøtterøy-rundt og vi byr på de beste lokasjone og historiene Tønsberg og færderskjærgården har å by på!

Vil du oppleve Verdens Ende eller Færder Fyr anbefaler vi 120 minutter eller mer.


  • 1,5+ time
  • Oppstart og levering etter deres ønske


Vi kjører ikke timestur fra Tønsberg sentrum.


Ta kontakt så tilpasser vi noe som passer deres dag!

Rib Tønsberg

Bilde av rib hoppende i bølger bak Color Line ferge

90 min. Rib-safari - Rib Tønsberg                                             14 000,-

Eks 12% mva.

120 min. Rib-safari - Rib Tønsberg                                           17 000,-

Eks 12% mva.

150 min. Rib-safari - Rib Tønsberg                                          20 000,-

Eks 12% mva.

3 000,- per påfølgende halvtime.

1 500,- per påfølgende halvtime venting.

Noe av hva du kan få høre på RIB-tur fra Tønsberg

Opplev det beste av Tønsberg- of Færderskjærgården! Ofte starter turene fra Tøsnberg Brygge, og fra selve vikinghovedstaden tar vi deg med på en uforglemmelig reise gjennom Vestfjorden, hvor høydepunktene står i kø.

På vei til det majestetiske Stauper, får du oppleve Nord-Europas største kurs- og konferansehotell, fordype deg i  krigshistorien fra Håøya, og oppleve norsk litteraturhistorie på sitt aller beste på Veierland. Etter Stauper kan turen enten tas gjennom Vrengensundet eller mot den spektakulære Verdens Ende.


På østsiden av Nøtterøy og Tjøme venter Færder Nasjonalpark - kronjuvelen av norsk skjærgård. Utforsk et landskap formet av over 40 istider gjennom 2,5 millioner år, og med over 300 sjeldne eller truede plante- og dyrearter, samt spor av bosetninger som strekker seg tilbake til bronsealderen.


I sør av nasjonalparken troner de majestetiske Færder Fyr og Store Færder med en viktig og spennde historie, mens Magerø med kongehytta er et høydepunkt midt i nasjonalparken. Mot nord venter Bolærne-øyene med sin fascinerende blanding av dyster krigshistorie og greven Wedel-Jarlsbergs jaktøya. I tillegg til det historiske Fulehuk Fyr som symboliserer starten på en ny æra etter 1814.


Ved tilbakekomst til Tønsberg Sentrum får du oppleve en siste bit av magien mens vi tuffer gjennom Husøysund, og med litt flaks kan du nyte en fabelaktig solnedgang som prikken over i-en på en minneverdig dagstur.
Velkommen om bord!

Rib-tur fra Tønsberg med Heftige Event i overskyet vær

Typisk RIB-tur fra Tønsberg

15:00 - Oppmøte og sikkerhetsbreife


Før enhver tur vil vi informere om hva en ribtur innebærer og gi en sikkerhetsbreife. Før avreise vil vi sørge for at alle er riktig påkledd. Avhengig av forholdene kan dette være redningsvester, dresser, vindbriller, lue, balaclava og votter.15:15 - Avgang og turen har startet 


Etter typisk 15 minutter drar vi fra oppmøtested og turen har startet!Ribtur!


På turen vil vi by på fart og spenning i en kombinasjon av unik natur og historiefortelling. Det er også mulig å ha drikkestopp i båten eller i landstigning, kanskje med en matbit!17:00 - Ankomst destinasjon


Turen avsluttes til tiden med avkledning, farvell og gode minner!