Heftige Event AS

FAQ 

Hva koster en ribtur?


En RIB koster 11 000,- første time, og 3 000,- per påfølgende halvtime, eks 12% mva. Når du booker en ribtur, booker du en hel båt med intill 12 passasjer. Det anbefales med 8-10 per båt.

Er RIB farlig?


Det er alltid litt risiko involvert når vi kjører båt i høyere hastigheter. Før tur vil dere få en sikkerhetsbreife for å vite hva som er trygt i høy hastighet og ikke. Vi pleier å si "vi lever av kunder som kommer tilbake", vi tester derfor aldri grenser eller nye ting med kunder ombord i båten.

Blir jeg våt på RIBtur?


I hovedsak blir du ikke våt. Om det regner vil vi ta med flytedresser som holder det meste av vann ut. Ved sterk vind kan det blåse sjøsprøyt av bølgene.

Noen av oss snakker ikke norsk, går det bra?


Ved hjelp av litt Roald Heierdal-engelsk klarer vi å ta for oss informajson og guiding på engelsk. Om ikke alle snakker engelsk setter vi opp en oversetter.

Hva bør jeg ha på meg på RIBtur?


Vi anbefaler alltid gode sko. I sommermåndene er det anbefalt å ta med deg en vindjakke. I vintermånende anbefales det ulltøy, hals, lue og votter. Vi har alltid med oss redningsvest og vindbriller. Ved behov har vi med oss flytedresser, votter, luer og balaclava. Er du usikker, så ta kontakt! 

Hvordan ser en RIBtur ut?


00:00 - Oppmøte og sikkerhetsbreife


Før enhver tur vil vi informere om hva en ribtur innebærer og gi en sikkerhetsbreife. Før avreise vil vi sørge for at alle er riktig påkledd. Avhengig av forholdene kan dette være redningsvester, dresser, vindbriller, lue og votter.00:15 - Avgang og turen har startet


Etter typisk 15 minutter drar vi fra oppmøtested og turen har startet!RIBtur!


På turen vil vi by på fart og spenning i en kombinasjon av unik natur og historiefortelling. Det er også mulig å ha drikkestopp i båten eller i landstigning, kanskje med en matbit!01:30 - Ankomst destinasjon


Turen avsluttes til tiden med avkledning, farvell og gode minner!


Hvor kjører dere tur fra?

Vi henter og leverer etter deres ønske i Oslofjorden. Vi er derimot avhengig av en brygge.

Er du usikker på om vi kna hente eller levere der du ønsker? Ta kontakt så finner vi en løsning!Hvor fort kjører RIB-båtene?

Båtene Heftige Event bruker har en toppfart på ca 50 knop. Derimot er det viktig å presisere at vi bruker hele fartspektret. Det er ikke hastigheten i seg selv om gjør RIB morsomt og unikt - men det er en del av opplevelsen som kunder ofte ønsker.

Hastigheten blir også tilpasset etter kundene ombord, vi kjører aldri fortere enn det passasjerene ønsker.