Heftige Event AS

Et avbrekk fra storbyen med RIB

Oslo er et fantastisk utgangspunkt for RIB, med en rik historie og unike steder å stoppe innom. Med Oslo som base kan vi både sette opp rundtur og med endestopp på foreksempel Oscarsborg eller Villa Malla.


  • 1+ time
  • Oppstart og levering etter deres ønskeTa kontakt så tilpasser vi noe som passer deres dag!

Rib i Oslo

Bilde av rib hoppende i bølger bak Color Line ferge

60 min. Rib-safari - Rib i Oslo                                                      11 000,-

Eks 12% mva.

90 min. Rib-safari - Rib i Oslo                                                   14 000,-

Eks 12% mva.

120 min. Rib-safari - Rib i Oslo                                                    17 000,-

Eks 12% mva.

3 000,- per påfølgende halvtime.

1 500,- per påfølgende halvtime venting.

Noe av hva du kan få høre på RIB-tur fra Oslo

Rib-tur fra Oslo er historisk reise krydret med fart og spenning! Akershus Festning ble bygget på slutten av 1200-tallet og har mange linker utover øyene i indre Oslofjord. Dødsstraffer som steiling får en fort til å tenke på den lille øygruppen Steilene vest av Nesodden. Øygruppa var lenge bebodd av fiskerfamilier, men det har også vært drevet fyr-virksomhet, samt oppbevaring av parafin- og hvalolje. I dag er det både hyggelige omgivelser og morsomme historier rundt øya.


Vest for steilende ligger ett av de største selhabitatene nord for Oscarsborg festning - og er det egentlig en link mellom lite torsk i Oslofjorden og sel?


Mot Sanvika finner vi Middagsbukta, et sikkelig eksotisk stopp for grupper som ikke er vant til Oslo og skjærgården rundt Oslo. 


Det er også tydelig tegn på Oslo´s urbanisering under den industrielle revolusjonen - eller Christiania som det den gang het. Hvordan påvirket en økende arbeiderklasse livet til Chrisitanias elite? 

Rib-tur fra Tønsberg med Heftige Event i overskyet vær

Typisk RIB-tur fra  Oslo

17:00 - Oppmøte og sikkerhetsbreife


Før enhver tur vil vi informere om hva en ribtur innebærer og gi en sikkerhetsbreife. Før avreise vil vi sørge for at alle er riktig påkledd. Avhengig av forholdene kan dette være redningsvester, dresser, vindbriller, lue, balaclava og votter.17:15 - Avgang og turen har startet 


Etter typisk 15 minutter drar vi fra oppmøtested og turen har startet!Ribtur!


På turen vil vi by på fart og spenning i en kombinasjon av unik natur og historiefortelling. Det er også mulig å ha drikkestopp i båten eller i landstigning, kanskje med en matbit!18:30 - Ankomst destinasjon


Turen avsluttes til tiden med avkledning, farvell og gode minner!